U kunt zich met onderstaand formulier opgeven als lid van IJsclub Foarút. Als lid ontvang u een lidmatschapskaart en een toegangskaart. De toegangskaart moet u bij u dragen en indien hierom gevraagd wordt kunnen tonen als u de IJsbaan opgaat. Het is mogelijk om voor elk gezinslid een toegangskaarten aan te vragen.
Het lidmaatschap kost € 8,- per jaar ongeacht het aantal gezinsleden.

Indien u lid wil worden van de IJsclub gelden de AVG regels zoals beschreven in het
Privacy Statement van onze vereniging. Als u zich aanmeld als nieuw lid dan dient u te verklaren dat u het Privacy Statement heeft gelezen en dat u accoord gaat met de inhoud van het Statement. Dit doet u door in het formulier hieronder het vakje bij privacy Statement aan te vinken (door er op te klikken)

Het Privacy Statement kunt u hier vinden

Aanmeld formulier lidmaatschap